Állapotfelmérés – avagy mit árul el rólunk a testünk egy perc alatt?

Manapság egyre többet hallani a természetes gyógymódok előnyeiről, de a sokszor ellentmondásos információk miatt nehéz eldönteni, hogyan is induljunk el ezen az úton.

Ebben nyújt óriási segítséget egy egyszerű, gyors és fájdalommentes állapotfelmérés.

Az állapotfelméréseknek több fajtája van, legnépszerűbb a mágneses sejtrezonanciás vizsgálat. Egy speciálisan erre a célra kifejlesztett készülék mindössze egy perc alatt feltérképezi az egész szervezetet, majd különböző szempontok alapján megmutatja, hol tapasztalható eltérés a normál átlaghoz képest. Természetesen a készüléket csak képzett személy kezelheti, aki mintegy 30-40 perc alatt összefoglalja az eredményeket, majd javaslatot tesz a problémák megoldására.

Mivel az orvosok általában egy konkrét betegséget vizsgálnak – nyilván amivel hozzájuk fordulunk, és ami a szakterületük, – nem tudják komplexen nézni az egész szervezet állapotát. Ehhez számos további vizsgálatra, vérvételre, stb. lenne szükség, ami rengeteg időbe telik.

Az állapotfelmérés során fény derülhet olyan problémára, ami esetleg befolyással van más szervek működésére, sőt figyelmeztet a lelki eredetű betegségekre is, amelyek megfelelő kezelés nélkül előbb-utóbb fizikai tünetekhez vezetnének.

Azoknak, akik rendszeres gyógyszerszedők, nem kell mesélni a gyógyszerek káros mellékhatásairól. Az állapotfelmérés során ajánlott termékek 100%-ban természetes eredetűek, melyeket biztonsággal szedhetünk, hiszen káros mellékhatásoktól mentesek, rendkívül jó felszívódásúak, és már akár pár nap után kifejtik pozitív hatásukat.

Ma már annyiféle vitamin és táplálék kiegészítő van forgalomban, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik köztük. Honnan tudjuk, mi való nekünk, melyiknek jobb a felszívódása? Ebben is segít az állapotfelmérés, hiszen itt mindenki személyre szabott tanácsot kap az eredményeinek megfelelően.

Szerencsére mindehhez nem kell messzire utazni, vagy hónapokig várakozni, mert Kartalon a Kuckó Sóbarlang és Egészségcentrumban hetente szervezünk állapotfelmérést. A bejelentkezés telefonon, történik, a 06-30/641-4253-as számon.

A felmérést 14 év felettieken tudjuk elvégezni, a gyermekek részére a szülővel folytatott konzultációt követően tudunk étrend kiegészítőt ajánlani. A vizsgálat hossza a tanácsadással együtt 45-50 perc, ára pedig 4.000 Ft.